Projecten - KFC

KFC

 

Projectbeschrijving: KFC is één van de bekendste fastfoodketens in kipproducten wereldwijd en werkt volgens het franchise-model. De Franchisenemers waren al geruime tijd op zoek naar een kwalitatief goed en financieel interessant alternatief voor tegelwerk in de keukens. In goede samenwerking met YUM, XS Architecten en MVRO is een plan gesmeed met betrekking tot de cruciale plekken in keukens.

 

Inmiddels zijn de eerste drie grootkeukens bekleed met Glasbord®. In Nederland locatie Den Haag (Leyweg) en Locatie Emmen (Nijbracht), in België locatie Turnhout (Grote Markt).

 

Projectomvang:

>300 m2 per locatie

 

Uitdaging: De belasting in de keukens van KFC zijn hoog. Het is daarom van belang dat de afwerkingen tot in detail goed worden uitgevoerd. De aansluiting aan de onderzijde (vloer-wand verbinding) is hier een voorbeeld van. Er wordt namelijk geregeld met water gereinigd en een vochtprobleem moet natuurlijk voorkomen worden.

De montagetijd is binnen KFC een belangrijk aspect. De Glasbord® platen zijn middels directe verlijming op diverse oppervlaktes verlijmd (o.a. bestaand tegelwerk, multiplex en metal stud wanden). Zo kon er in relatief korte tijd de wanden afgewerkt worden, waardoor er keurig binnen de vastgestelde tijd de ruimtes opgeleverd konden worden.

 

Glasbord® wandafwerking (wit) bij KFC Den Haag
Glasbord® wandafwerking (wit) bij KFC Turnhout
Glasbord® wandafwerking (wit) bij KFC Den Haag
Glasbord® wandafwerking (wit) bij KFC Turnhout
Glasbord® wandafwerking (wit) bij KFC Den Haag
Glasbord® wandafwerking (wit) bij KFC Turnhout

Slachterij Havermans

logo-Veal-Fine-v2.png Veal Fine Enschede

Logo-Subway.jpg Subway

Slagerij-Koen-van-Vugt.png Koen van Vugt Slagerij & Traiteur

landstede_1512186193.png Landstede MBO Zwolle

lichtenbeek_logo_zpo_rgb-v2.jpg Lichtenbeek

RSC-Anderlecht.png RSC Anderlecht

Op korte termijn een reactie?

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug!