toepassing

Bakkerijen

Toepassingen - Bakkerij

Glasbord®, een ideaal HACCP wand- en plafondsysteem voor in de bakkerij!

In Nederland moeten alle bakkerijen werken volgens de Hygiënecode voor het Bakkersbedrijf (HACCP). Glasbord® is hierbij het ideale HACCP wand- en plafondsysteem, welke volledig voldoet aan de richtlijnen.


Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP, zijn de uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyesterplaten voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak van Glasbord® platen versmolten, beschermlaag. Hierdoor is het Glasbord®:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaak gemak een vereiste is.

In ambachtelijke bakkerijen zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Met directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.

Uiteraard behoren Glasbord® voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds ook tot de mogelijkheden.
Zie hierboven onze unieke zwarte Glasbord® plaatjes in een 60 x 60 systeemplafond.

De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar de wanden te slecht zijn om directe verlijming toe te kunnen passen.
Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuwbouwprojecten. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

Een HACCP bakkerij makkelijk inrichten

Met het gebruik van Glasbord® platen als voorzetwand, scheidingswand of plafond is uw bakkerij al snel op orde volgens de HACCP richtlijnen. Verouderde ruimtes kunnen eenvoudig en snel gerenoveerd worden, de platen kunnen namelijk direct op de oude voorgrond gelijmd worden. Ook zijn de platen gemakkelijk schoon te maken doordat ze vocht afstotend zijn. Het gebruik van Glasbord® zien wij als ultieme oplossing om een professionele bakkerij neer te zetten. Glasbord® maakt het schoonmaken van wanden en plafonds een stuk gemakkelijker.

Een sample testen? Vraag hier een pakket aan.

Bakkerijen voorzetwanden
Glasbord® platen in de bakkerij
Glasbord® platen in de bakkerij

Bekijk al onze

Toepassingen

Cleanroom

Horeca keuken

IJssalon

Kaasmakerij

Koelcel

Recreatiepark

Sanitaire ruimte

School

Slachthuis

Slagerij

Sportaccommodatie

Stal

Viswinkel

Voedselverwerker

Wasstraat / wasbox

Zeecontainer

Ziekenhuis

Zorginstelling

Zwembad

Loods

Op korte termijn een reactie?

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug!