Toepassingen - Sanitaire ruimte

GLASBORD®, EEN IDEAAL HYGIËNISCH WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN DE SANITAIRE RUIMTE!

Een goede hygiëne in sanitaire ruimtes is natuurlijk een vereiste. Glasbord® is hierbij een ideaal wand- en/of plafondsysteem. De uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyesterplaten zijn voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak van Glasbord® platen versmolten, beschermlaag. Hierdoor is het Glasbord®:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.

In sanitaire ruimtes zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Met directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.

Uiteraard behoren Glasbord® voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds ook tot de mogelijkheden. De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar de wanden te slecht zijn om directe verlijming toe te kunnen passen.

Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuwbouwprojecten. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

Een HACCP sanitaire ruimte makkelijk inrichten

Met het gebruik van Glasbord® platen als voorzetwand, scheidingswand of plafond is uw sanitaire ruimte al snel op orde volgens de HACCP richtlijnen. Verouderde ruimtes kunnen eenvoudig en snel gerenoveerd worden, de platen kunnen namelijk direct op de oude voorgrond gelijmd worden. Ook zijn de platen gemakkelijk schoon te maken doordat ze vocht afstotend zijn. Het gebruik van Glasbord® zien wij als ultieme oplossing om een professionele sanitaire ruimte neer te zetten. Glasbord® maakt het schoonmaken van wanden en plafonds een stuk gemakkelijker.

Een sample testen? Vraag hier een pakket aan.

Glasbord® in sanitaire ruimte
Glasbord® in sanitaire ruimte
Glasbord® in sanitaire ruimte
Glasbord® in sanitaire ruimte

Bekijk al onze

Toepassingen

Bakkerij

Cleanroom

Horeca keuken

IJssalon

Kaasmakerij

Koelcel

Recreatiepark

School

Slachthuis

Slagerij

Sportaccommodatie

Stal

Viswinkel

Voedselverwerker

Wasstraat / wasbox

Zeecontainer

Ziekenhuis

Zorginstelling

Zwembad

Loods

Op korte termijn een reactie?

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug!