Toepassing

Voedselverwerking

Toepassingen - Voedselverwerker

GLASBORD®, EEN IDEAAL HACCP WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN DE VOEDSELVERWERKING!

In Nederland moeten alle voedselverwerkers werken volgens de Hygiënecode (HACCP). Glasbord® is hierbij het ideale HACCP wand- en plafondsysteem, welke volledig voldoet aan de richtlijnen. 
Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP,  zijn de uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyesterplaten voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak van Glasbord® platen versmolten, beschermlaag. Hierdoor is het Glasbord®:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.

In voedselverwerkingsbedrijven zitten vaak sandwichpanelen die, nadat ze beschadigd zijn, lastig te repareren/vervangen zijn. Ook zitten in productieruimtes geregeld verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Met directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.

Uiteraard behoren Glasbord® voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds ook tot de mogelijkheden.
De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar de wanden te slecht zijn om directe verlijming toe te kunnen passen.
Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuwbouwprojecten. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

Een HACCP voedselverwerkers ruimte makkelijk inrichten

Met het gebruik van Glasbord® platen als voorzetwand, scheidingswand of plafond zijn uw ruimtes al snel op orde volgens de HACCP richtlijnen. Verouderde ruimtes kunnen eenvoudig en snel gerenoveerd worden, de platen kunnen namelijk direct op de oude voorgrond gelijmd worden. Ook zijn de platen gemakkelijk schoon te maken doordat ze vocht afstotend zijn. Het gebruik van Glasbord® zien wij als ultieme oplossing om een professionele voedselverwerkers ruimte neer te zetten. Glasbord® maakt het schoonmaken van wanden en plafonds een stuk gemakkelijker.

Een sample testen? Vraag hier een pakket aan. 

Glasbord® in voedselverwerking
Glasbord® in voedselverwerking
Glasbord® in voedselverwerking
Glasbord® in voedselverwerking

Bekijk al onze

Toepassingen

Bakkerij

Cleanroom

Horeca keuken

IJssalon

Kaasmakerij

Koelcel

Recreatiepark

Sanitaire ruimte

School

Slachthuis

Slagerij

Sportaccommodatie

Stal

Viswinkel

Wasstraat / wasbox

Zeecontainer

Ziekenhuis

Zorginstelling

Zwembad

Loods

Op korte termijn een reactie?

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug!