Toepassingen - Zeecontainer

GLASBORD®, EEN IDEAAL HACCP WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN ZEECONTAINERS!

In Nederland moeten alle voedselverwerkers werken volgens de Hygiënecode (HACCP). Glasbord® is hierbij het ideale HACCP wand- en plafondsysteem, welke volledig voldoet aan de richtlijnen.

Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP,  zijn de uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyesterplaten voorzien van Surfaseal®. Deze unieke beschermlaag maakt het grote verschil met alle andere polyester- en overige plaatmaterialen die er op de markt zijn. Door de Surfaseal® is het Glasbord®:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken
     

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.

Zeecontainers kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als sanitaire ruimtes of voor voedselopslag.

De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar directe verlijming lastig uit te voeren is. Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuw te bouwen ruimtes. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één, dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

Een HACCP zeecontainer makkelijk inrichten

Met het gebruik van Glasbord® platen als voorzetwand, scheidingswand of plafond is uw zeecontainer al snel op orde volgens de HACCP richtlijnen. Verouderde ruimtes kunnen eenvoudig en snel gerenoveerd worden, de platen kunnen namelijk direct op de oude voorgrond gelijmd worden. Ook zijn de platen gemakkelijk schoon te maken doordat ze vocht afstotend zijn. Het gebruik van Glasbord® zien wij als ultieme oplossing om een professionele zeecontainer te maken. Glasbord® maakt het schoonmaken van wanden en plafonds een stuk gemakkelijker.

Een sample testen? Vraag hier een pakket aan. 

Sanitaire Unit
Glasbord® in een zeecontainer
Foodcontainer voor en na renovatie

Bekijk al onze

Toepassingen

Bakkerij

Cleanroom

Horeca keuken

IJssalon

Kaasmakerij

Koelcel

Recreatiepark

Sanitaire ruimte

School

Slachthuis

Slagerij

Sportaccommodatie

Stal

Viswinkel

Voedselverwerker

Wasstraat / wasbox

Ziekenhuis

Zorginstelling

Zwembad

Loods

Op korte termijn een reactie?

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug!