Hygiënische wand en/of plafondafwerking - Ziekenhuizen

GLASBORD®, EEN IDEAAL HYGIËNISCH WAND- EN PLAFONDSYSTEEM VOOR IN HET ZIEKENHUIS!

Optimale hygiëne is in het ziekenhuis natuurlijk een vereiste. Infecties zijn niet altijd te voorkomen. Maar bij voldoende voorzorgsmaatregelen kan het aantal wel drastisch worden verminderd. Door hygiënemaatregelen te nemen in het ziekenhuis, kan die daling worden bewerkstelligt. Van operatiekamer tot keuken, van lambrisering tot sanitaire ruimte. 
Naast dat Glasbord® voldoet aan de HACCP,  zijn de uit Amerika afkomstige glasvezelversterkte polyesterplaten voorzien van Surfaseal®. Dit is een unieke, in het oppervlak van Glasbord® platen versmolten, beschermlaag. Hierdoor is het Glasbord®:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Slagvast
  • Krasvast
  • Roestvrij
  • Vochtafstotend
  • Gemakkelijk schoon te maken

 

De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is.

 

Hygiëne in de ziekenhuiskeuken

In ziekenhuiskeukens zitten vaak verouderde tegels en voegen, die naast dat ze beschadigd zijn, ook moeilijk schoon te krijgen zijn. Met directe verlijming van glasbord® platen kunnen verouderde ruimtes eenvoudig en snel gerenoveerd worden.

Uiteraard behoren Glasbord® voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds ook tot de mogelijkheden. De Glasbord® voorzetwanden en scheidingswanden worden veelal toegepast in ruimtes waar de wanden te slecht zijn om directe verlijming toe te kunnen passen.
Daarnaast worden deze panelen ook toegepast bij nieuwbouwprojecten. Zo kan er gelijk bij de bouw van een ruimte een paneel geplaatst worden met aan één dan wel aan twee kanten een hygiënische afwerking. 

 

Hygiëne in de sanitaire ruimte

Sanitaire hygiëne is noodzakelijk voor de gezondheid van zowel cliënten, patiënten als personeel. Als de ruimte hygiënisch niet goed schoon is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel. 
Met Glasbord® heeft een een hygiënisch wand en plafondsysteem dat zorgt voor een schone omgeving en daarmee  veilige zorg. Ook in sanitaire ruimtes in het ziekenhuis komt Glasbord® dus tot z'n recht.

Glasbord® als lambrisering

Glasbord® platen zijn ook uitermate geschikt voor het aanbrengen van   wandbescherming in bijvoorbeeld gangen, liften en operatiekamers.
De platen zijn leverbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd gekozen kan worden voor een kleur passend bij de stijl van de betreffende ruimte. 

 

Glasbord® in het ziekenhuis
Glasbord® in het ziekenhuis

Bekijk al onze

Toepassingen

Bakkerijen

Cleanrooms

Horeca keukens

IJssalons

Kaasmakerijen

Koelcellen

Recreatieparken

Sanitaire ruimtes

Scholen

Slachthuizen

Slagerijen

Sportaccommodaties

Stallen

Viswinkels

Voedselverwerking

Wasstraten / wasboxen

Zeecontainers

Zorginstellingen

Zwembaden

Op korte termijn een reactie?

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug!